Kl.09.15-10.45 Torsdager, 9.jan-13.feb 2020 | Pranahuset Yoga & Pilates AS

Ashtanga yoga I-II m/Anniela Hegnar (utsettes)

Registreringen er lukket
Ashtanga yoga I-II m/Anniela Hegnar (utsettes)

Tid og sted

Kl.09.15-10.45 Torsdager, 9.jan-13.feb 2020
Pranahuset Yoga & Pilates AS, Otto Sverdrups vei 9, 1337 Sandvika, Norge

Om eventen

Ashtanga 1 til 2 Stabilitet og trygghet i egen praksis!

I dette kurset vil vi gå igjennom de grunnleggende prinsippene i Ashtanga yoga. 

Vi  fokuserer på forholdet mellom pust og bevegelse og hvordan dette forholdet kan skape mer ro og klarhet i sinnet. 

Ashtanga yoga er en dynamisk form for yoga og vi vil i løpet  av kurset gå igjennom og lære stillingene i den første delen av første serien, hvordan vi  bruker de tre viktigste energilåsene og teknikker for å rette oppmerksomheten innover  og vekk fra den eksterne verden. Sammen vil disse teknikkene skape større balanse og  bevissthet i både kropp og sinn. I løpet av kurset vil det også bli en innføring i Mysore stilen (veiledet egenpraksis) som er den tradisjonelle måten å lære ashtanga på. 

Her legges fokus på at man begynner å huske stillingen og deres rekkefølge. Ved å huske  stillingene utenat skaper man mer rom for ro i sinnet og man kan lettere gå videre å avansere og finne trygghet og stabilitet i sin personlige praksis. Man vil i tillegg få med  seg ett verktøy videre som man kan bruke uansett hvor man er.  Dette kurset passer både for de som aldri har vært borti yoga før og for de som har  erfaring og ønsker fordype seg enda mer.

Anniela vil være lærer på dette kurset og hennes yogareise startet i 2008. I 2010  begynte hun å praktisere mysore stilen av ashtanga yoga og har siden da hatt en daglig  ashtanga yoga praksis. Hun tok i 2011-2012 lærere utdannelsen til Alexander Medin og i  2013 dro hun på sin første av så langt fire turer til Mysore, India , der Ashtanga Yogaen  har sin opprinnelse, for å studere med Sharath Jois. Til daglig er det Astrid Østby på  Mysore Yoga Oslo som er hennes hovedlærer og det er der hun finner sin inspirasjon til daglig praksis. 

Billetter
Pris
Antall
Total
 • Ashtanga yoga I-II
  1,320 kr
  1,320 kr
  0
  0 kr
 • Kun fam, uføre, student
  1,122 kr
  1,122 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Dele denne eventen