Kl.19.00-20.30 fom 17.jan tom 13.juni 2022 | Sandvika

Ashtanga Yoga, Mandager m/ Fredrikke F & Mariam S

En dynamisk yoga form som vil styrke kropp og sinn fysisk og mentalt. Vi går igjennom en fast serie, stående og sittende. Savasana til slutt!
Ashtanga Yoga, Mandager m/ Fredrikke F & Mariam S

Tid og sted

Kl.19.00-20.30 fom 17.jan tom 13.juni 2022
Sandvika, Otto Sverdrups vei 9, 1337 Sandvika, Norge

Om eventen

Ashtanga Yoga 

I Ashtanga holdes vær stilling i 5 pust, og stillingene blir bundet sammen av en flytende vinyasa serie synkronisert med pusten. Du vil også bli introdusert til noen av de andre verktøyene innen Ashtanga som ulike pusteteknikker, bandha (kroppslåser) og dristi (fokuspunkt). Timen avsluttes med savasana / avspenning liggende på matten. 

Ashtanga Yoga ble opprinnelig kodifisert av K. Pattabhi Jois, og blir ansett som en dynamisk og fysisk krevende yogaform. Pusten sammen med bevegelsene både strekker, styrker og har en rensende effekt på kroppen, og den dynamiske flyten gjør at du holder deg god og varm gjennom timen. Stillingene har også som mål å ta deg på en dypere reise inn i deg selv. 

Timen egner seg like mye for deg som har praktisert yoga en stund og for deg som er ny men som har litt treningserfaring fra før. Dette er timen for deg som ønsker en ordentlig gjennomgang av prinsippene innen Ashtanga Yoga og det denne praksisen gir av fysisk og mental trening.

Billetter
Pris
Antall
Total
  • Ashtanga VinyasaYoga
    4,320 kr
    4,320 kr