Thu, Mar 05 | Furukollen Helsehus

Fermenterings Banansa med Blended

Forrige kurs ble fulltegnet på kort tid.. og i ettertid var det flere som anbefalte andre videre, siden kurset var så inspirerende!
Registreringen er lukket

Tid og sted

Mar 05, 2020, 6:30 PM – 9:00 PM
Furukollen Helsehus, Otto Sverdrups vei 9, 1337 Sandvika, Norge

Om eventen

Fermentering er en gammel teknikk som våre besteforeldre brukte aktivt for å kunne sikre at de hadde grønnsaker gjennom hele vinteren. Lite visste de da om at dette også gav god helse, da 70 % av immunforsvarets celler sitter i tarmen og fores av gode melkesyrebakterier som finnes i fermentert mat. Vi anbefaler alle å spise noe fermentert hver dag for best mulig helse. Gunn-Turi er utdannet Naturopat og Raw Chef på høyeste nivå. Hun har erfaring som terapeut, produktutvikler og produsent og vil gjøre sitt ypperste for at dere skal få den kunnskapen dere trenger for å lage slik mat i hverdagen. Vi gleder oss til å lære bort gamle og nye teknikker for fermentert mat!

Se mer info her

Dele denne eventen

© 2021 Pranahuset AS

  • Grey Facebook Icon

KONTAKT

PRANAHUSET
Otto Sverdrups vei 9,
1337 Sandvika

TELEFON
+47 412 68 076

EMAIL

post@pranahuset.no
 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

NYHETSBREV