tor. 30. jan. | Pranahuset

Fermenterings bonanza, Torsdag 30. Januar

Fermentering er en gammel teknikk som våre besteforeldre brukte aktivt for å kunne sikre at de hadde grønnsaker gjennom hele vinteren.
Registreringen er lukket
Fermenterings bonanza, Torsdag 30. Januar

Tid og sted

30. jan. 2020, 18:30 – 21:00
Pranahuset, Otto Sverdrups vei 9, 1337 Sandvika, Norge

Om eventen

Fermenterings bonanza – tors. 30 januar kl 18:30 på Pranahuset i Sandvika 

Sett av kvelden for å bli med oss i Blended på en forrykende fermenterings bonanza! 

Gunn-Turi lærer bort forskjellige fermenteringsteknikker som sikrer deg en trygge matprodukter som bobler av liv og levende probiotika. 

Du lærer: 

♥ Modnet nøtteost – hvilke nøtter fungerer best, hvordan fermentere og krydre, og hvordan unngå de verste tabbene. Kan du lage ost, kan du også lage rømme, cashewyoghurt og dressinger. 

♥ Kokosyoghurt – lett som en plett å lage bare man har kommet over dørstokkmila 

♥ Kvass – spiss formen med rødbetekvass, lett å drikke for å sikre daglig inntak av melkesyrebakterier 

♥ Knaskerøtter – Søtt, salt og syrlig på grønnsaksmåten. Bedre blir det ikke! 

♥ Kimchi – fast tilbehør til middagen, avo eller erte-toasten. 

Du får: 

♥ Masse kunnskap om forskjellige fermenteringsteknikker. 

♥ Plastfritt og kjemikaliefritt Himalayasalt fra Herbes De La Conca, så du kan sikre en god produksjon uten ønsket mikroplast og fyllstoffer i maten. 

♥ En liten flaske Rødbete Kvass, så du lettere kan starte opp din egen kultur hjemme, eller drikke den som den er. 

♥ Probiotika av høy kvalitet for å kunne sette oste og yoghurtkultur enkelt hjemme 

♥ Oppskriftshefte som du kan ta med deg hjem 

Fermentering er en gammel teknikk som våre besteforeldre brukte aktivt for å kunne sikre at de hadde grønnsaker gjennom hele vinteren. Lite visste de da om at dette også gav god helse, da 70 % av immunforsvarets celler sitter i tarmen og fores av gode melkesyrebakterier som finnes i fermentert mat. Vi anbefaler alle å spise noe fermentert hver dag for best mulig helse. Gunn-Turi er utdannet Naturopat og Raw Chef på høyeste nivå. Hun har erfaring som terapeut, produktutvikler og produsent og vil gjøre sitt ypperste for at dere skal få den kunnskapen dere trenger for å lage slik mat i hverdagen. Vi gleder oss til å lære bort gamle og nye teknikker for fermentert mat!

Pris ke. 690,-

Booke plass her: kontakt@blended.no

Dele denne eventen