Kl.19.15-20.45 fom 17. jan tom 4.april 2022 | Sandvika

MediYoga for alle, mandager m/Anna Kathtrine L

MediYoga er en terapeutisk yogaform som er utviklet for å forebygge sykdom og helseplager og for å understøtte rehabilitering ved kronisk sykdom og helseutfordringer.
MediYoga for alle, mandager m/Anna Kathtrine L

Tid og sted

Kl.19.15-20.45 fom 17. jan tom 4.april 2022
Sandvika, Otto Sverdrups vei 9, 1337 Sandvika, Norge

Om eventen

MEDIYOGA FOR ALLE

10 ukers kurs fra mandag 17. januar til og med 4. april 2022 kl 19.15-20.45 (Ikke kurs 31. jan og 21.feb)

Ønsker du å være mer til stede i en mykere og mer robust kropp og ønsker du større bevissthet, ro og harmoni i livet? Da kan kanskje MediYoga (medisinsk yoga) være noe for deg. MediYoga er en terapeutisk yogaform som er utviklet for å forebygge sykdom og helseplager og for å understøtte rehabilitering ved kronisk sykdom og helseutfordringer. MediYoga bygger på en mer enn 5000 år gammel yogatradisjon og er utviklet i samarbeid med det svenske helsevesenet fra 1990-tallet. MediYoga er gjenstand for pågående medisinsk forskning, undervises av helsepersonell og har fått innpass ved flere norske sykehus og rehabiliteringsinstitusjoner. MediYoga virker dypt balanserende både fysisk, emosjonelt og mentalt. Denne yogaformen har vist dokumentert effekt på stressrelaterte plager, rygghelse, høyt blodtrykk, hjertehelse, lungefunksjon og hjernefunksjon. Regelmessig praktisering av MediYoga har vist seg å bedre søvn, redusere psykisk uro og gi bedre selvfølelse og økt følelse av velvære.

Hvem passer dette kurset for? 

MediYoga passer for alle som ønsker å praktisere en rolig, meditativ yogaform uten krav til prestasjon. I MediYoga-timene vil du fin*ne rom for å være deg selv, akkurat slik du er, akkurat i øyeblikket. Vi beveger oss ut av tankespinn og inn i kroppen, “fra hodet til hjertet”. Fokuset er ikke på å være flink i yoga, men å være til stede i deg selv. Vi har fokus på pusten gjennom ulike pusteøvelser og bevisst pust gjennom hele yogaprogrammet. Gjennom pusten tar vi kontroll over sinnet, fremmer avspenning og tilstedeværelse i nuet og tilfører kroppen energi. De fysiske øvelsene er rolige, dynamiske bevegelser eller myke tøyninger som holdes lenge for å løsne dype spenninger. Øvelsene kan tilpasses eventuelle fysiske begrensninger. Det vil også være mulig å bruke stol istedenfor å sitte på gulvet.  I løpet av kurset vil du lære meditasjoner som du også kan bruke hjemme som et redskap for større ro og tilstedeværelse. Hver yogatime avsluttes med lang avspenning.

Påmelding og priser: MediYoga kurset tar inn max 10 deltakere. Ta med egen yogamatte.

Pris kr. 2400,- (15% rabatt for familie, studenter og uføretrygdede)

Påmelding:

Om instruktøren Anna Kathrine Ljøgodt er lege og master i ernæringsmedisin. Hun er utdannet MediYoga lærer og terapeut (950 timer) med fordypning i stress og utbrenthet og utdannet Yoga Nidra terapeut (75 timer). Hun har praktisert meditasjon i mer enn 25 år og har erfaring med ulike typer yoga gjennom mer enn 15 år. Anna Kathrine har undervist i MediYoga siden 2017. Kontakt: an-kljo@online.no om du lurer på noe vedrørende kurset.

Billetter
Pris
Antall
Total