lør. 23. nov. | Pranahuset Yoga & Pilates AS

Rom for Deg

Vi inviterer deg til en dag med egentid, yoga og mindfulness der vi skaper rom for velvære, refleksjon og avspenning. Tema for denne samlingen er å lade opp til og tilrettelegge for en god advents- og juletid.
Registreringen er lukket
Rom for Deg

Tid og sted

23. nov. 2019, 09:30 – 14:30
Pranahuset Yoga & Pilates AS, Otto Sverdrups vei 9, 1337 Sandvika, Norge

Om eventen

Vi inviterer deg til en dag med egentid, yoga og mindfulness der vi skaper  rom for velvære, refleksjon  og avspenning. Tema for denne samlingen er å lade opp til og tilrettelegge for en god advents- og juletid. Prøve å slippe taket i tanken om at vi alltid må prestere og gjøre så mye. Av og til er det lov å bare være.

Vinteren er en tid for å trekke innover,  reflektere og skape rom for å ta vare på seg selv. Noen ganger må vi rydde ut noe  gammelt, for å få plass til noe nytt. Vår tanke er å skape et godt ROM FOR DEG der du kan være,  lære, vokse, hvile og hente inspirasjon.

Praktisk informasjon:

Pris:  1290,-  inkl.  lunsj og goodie bag. Betaling = påmelding. Vipps til #8478o (Sunniva Borge) merket med din e-postadresse. NB! Din påmelding er bindende. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta. Velkommen til egentid og velvære!

Litt om oss: 

Christina Danielsen. Jeg er sertifisert yogalærer med mange års erfaring. Akkurat som mine studenter er jeg i stadig utvikling. Jeg elsker å flette vitenskapelig forskning inn i undervisningen, for så å evaluere resultatene, sammen med elevene mine.. Min  lidenskap er å tilby yoga som et verktøy, til bedre kommunikasjon med deg selv og omverdenen. Lære bort muligheten til å fordype tilstedeværelse i alt vi gjør. Til å leve livet mer våkent, tydelig og klart, avslappet og påkoblet. Les mer på www.awarenessyoga.no

Sunniva Borge. Jeg  er sertifisert mindfulness-instruktør og utdannet innenfor komplementær medisin. En ivrig, men fortsatt ganske stiv, utøver av yoga.  Jeg  har jobbet med pasienter i ca 20 år,  både på et stort senter og i egen praksis. For syv år siden begynte jeg å praktisere yoga og etterhvert mindfulness. Det har forandret livet mitt og utløst et sterkt ønske om  å formidle til andre at det er mye de selv kan gjøre for å få det bedre. Å hjelpe folk til å hjelpe seg selv er et viktig prinsipp for meg. Jeg  jobber alltid ut fra tanken om at alt henger sammen - og at delene bare kan forstås ut fra helheten. www.sunnivaborge.no

Dele denne eventen