lør. 25. jan. | Pranahuset Yoga & Pilates AS

Rom for deg 25. januar 2020

Vi inviterer deg til en dag med egentid, yoga og mindfulness. Sammen skaper vi et rom for velvære, refleksjon og avspenning. Enkle gode yogaøvelser, nyttige mindfulness-triks og litt massasje.
Registreringen er lukket
Rom for deg 25. januar 2020

Tid og sted

25. jan. 2020, 09:30 – 14:30
Pranahuset Yoga & Pilates AS, Otto Sverdrups vei 9, 1337 Sandvika, Norge

Om eventen

Lørdag 25.1.2020 kl. 09:30 - 14:30     

Pranahuset (Furukollen Helsehus), Otto Sverdrups vei 9 i Sandvika

Vi inviterer deg til en dag med egentid, yoga og mindfulness. Sammen skaper vi et rom for velvære, refleksjon  og  avspenning. Enkle gode yogaøvelser, nyttige mindfulness-triks og litt massasje. Tema for denne samlingen er å løse litt opp i en stiv vinterkropp og tilrettelegge for et godt nytt år.  Vi slipper taket i tanken om at vi alltid må prestere og være effektive. I dag er det lov å bare være. Det er fortsatt vinter, men lyset er på vei tilbake. La oss vende blikket innover og skape rom for å ta vare på oss selv. 

Program: 

ca 09:30-11:45  En lang deilig yogaøkt med varierte øvelser og litt massasje.

11:45-12:45 Sunn, varm lunsj og mingling i peisestuen.

12:45 - 14:30 Praktiske mindfulness-øvelser som du lett kan ta med deg og bruke i hverdagen. 

Vår visjon er å skape et godt ROM FOR DEG der du kan være,  lære, vokse, hvile og hente inspirasjon. 

For mer detaljer se “ROM FOR DEG” på Facebook. 

Praktisk informasjon:

Pris:  1290,-  inkl. kaffe/te, frukt/nøtter og varm lunsj. 

Betaling = påmelding. Vipps til #8478o (Sunniva Borge) merket med din e-postadresse. 

NB! Din påmelding er bindende. 

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta.  Velkommen til egentid og velvære! 

Christina Danielsen. Jeg er sertifisert yogalærer med mange års erfaring. Akkurat som mine studenter er jeg i stadig utvikling. Jeg elsker å flette vitenskapelig forskning inn i undervisningen, for så å evaluere resultatene, sammen med elevene mine.. Min  lidenskap er å tilby yoga som et verktøy, til bedre kommunikasjon med deg selv og omverdenen. Lære bort muligheten til å fordype tilstedeværelse i alt vi gjør. Til å leve livet mer våkent, tydelig og klart, avslappet og påkoblet. 

Les mer på www.awarenessyoga.no

Sunniva Borge. Jeg  er sertifisert mindfulness-instruktør og utdannet innenfor komplementær medisin. Er ivrig, men fortsatt ganske stiv, utøver av yoga.  Jeg  har jobbet med pasienter i ca 25 år,  både på et stort, tverrfaglig senter og i egen praksis. For åtte år siden begynte jeg å praktisere yoga og mindfulness. Det har forandret livet mitt og utløst et sterkt ønske om  å formidle at det er mye vi selv kan gjøre for å få et godt liv.  Jeg  jobber alltid ut fra tanken om at alt henger sammen - og at delene bare kan forstås ut fra helheten. www.sunnivaborge.no

Dele denne eventen