Pranahuset logo
Kurs

Ashtanga yoga - Mandager

Vi tilbyr Ashtanga vinyasa yoga. Ashtanga yoga er en dynamisk yoga stil der pust og bevegelse forenes. Vi går igjennom en fast serie, stående og sittende. Savasana til slutt! Kurset er i gang, men ved ønske om å starte nå er det ikke for sent. Send mail, så får du betalingslink på rensten av kurs

  • StedBærum / Sandvika
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidMandager kl 18:45- 20:15 Ønskes kursplass etter kursstart, send mail!
    19 uker
  • Siste kursdag-
  • Pris4940 kr
    Ledige plasser

I Ashtanga holdes hver stilling i 5 pust, og stillingene blir bundet sammen av en flytende Vinyasa serie synkronisert med pusten. Du vil også bli introdusert til noen av de andre verktøyene innen Ashtanga som ulike pusteteknikker, bandha (kroppslåser) og dristi (fokuspunkt). Timen avsluttes med Savasana / avspenning liggende på matten. Ashtanga Yoga ble opprinnelig kodifisert av K. Pattabhi Jois, og blir ansett som en dynamisk og fysisk krevende yogaform. Pusten sammen med bevegelsene både strekker, styrker og har en rensende effekt på kroppen, og den dynamiske flyten gjør at du holder deg god og varm gjennom timen. Stillingene har også som mål å ta deg på en dypere reise inn i deg selv. Timen egner seg like mye for deg som har praktisert yoga en stund og for deg som er ny men som har litt treningserfaring fra før. Dette er timen for deg som ønsker en ordentlig gjennomgang av prinsippene innen Ashtanga Yoga og det denne praksisen gir av fysisk og mental trening. Instruktør: Mariam Stensvik har drevet Pranahuset siden 2009 og har siden det vært opptatt av vedlikehold av kropp og sinn. Hun er sertifisert innen Ashtanga Vinyasa yoga og Yin yoga for bindevevet. Mariam underviser også i PranaYoga Flyt, samt HormonYoga & hormontherapy for blodsukkebalansen / diabetes. Mariam holder også velværeweekend 2 - 3 ganger i året. Målgruppe: Ashtanga yoga passer i prinsippet for alle, man starter bare med forskjellige utgangspunkt 10% rabatt på kurs: Uføretrygdede, familie eller student/ungdom oppfyller denne 10% prosent ordningen. OBS - Ta med bevis/dokumentasjon på første kurskveld. På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.