Pranahuset logo
Boldbrows hos Mirela

Boldbrows hos Mirela

Kvalitet, velvære og trygghet blir alltid satt som første prioritet!

Motta vårt nyhetsbrev

Boldbrows

Boldbrows er en microblading teknikk som gir et hyperrealistisk øyenbrynsutseende med mer volum.

Boldbrows er en microblading teknikk som gir et hyperrealistisk øyenbrynsutseende med mer volum.

BoldBrows-artister lager hår strøk på en annen måte og brynene ser mer luftige og mer naturlige ut fordi de tegnede strøkene følger den naturlige retningen for hårvekst.

Natural er mer trendy så det er forståelig hvorfor Bold Brows er popular. Mirela Jahic er en av de første BoldBrows artister i Norge.

Som medlem på Pranahuset får du 15% rabatt på den hovedbehandlig (ord.pris 3 490kr) Påfyll/touch up som er et standard prosedyre etter 4-6 uker koster 1 200kr.

For gratis konsultasjon eller timebestilling send dm på Instagram profil boldbrows.mirela eller ring 41 19 80 12

Boldbrows hos Mirela på Slependen

Boldbrows er en microblading teknikk som gir et hyperrealistisk øyenbrynsutseende med mer volum. BoldBrows-artister lager hårstrøk på en annen måte og brynene ser mer luftige og mer naturlige ut fordi de tegnede strøkene følger den naturlige retningen for hårvekst. Natural er mer trendy så det er forståelig hvorfor Bold Brows er popular. Mirela Jahic er en av de første BoldBrows artister i Norge. Som medlem på Pranahuset får du 15% rabatt på den hovedbehandlig (ord.pris 3 490kr) Påfyll/touch up som er et standard prosedyre etter 4-6 uker koster 1 200kr. For gratis konsultasjon eller timebestilling send dm på Instagram profil boldbrows.mirela eller ring 41 19 80 12

PRISER:

Fysikalsk massasje 45. min kr. 750,- 
Fysikalsk massasje 60. min kr. 950,- 
Fysikalsk massasje 90. min kr. 1150,- 

Velkomst tilbud i august og september 2023 avslag med kr. 100,- 

Egenpleie, egenomsorg og velvære er kanskje en mangelvare hos de fleste av oss. Å unne seg egentid med eks massasje vil gjøre og kjennes godt lenge!

Du blir godt tatt vare på under behandlingen og terapeuten vil kunne kjenne hvor og hva du har mest behov for. Ofte er det skuldre, rygg og nakke som har mest behov.. men i denne behandlingen vil du raskt kjenne en lettere flyt og ro i hele kroppen.

Mariam Iverine Stensvik har over 23 års erfaring med fysikalsk massasje.

Du ligger på varm benk og kan slappe helt av. Du blir "lullet" inn i teppe (om ønskelig) og kan bare nyte!

Etter behandlingen er det viktig at du tar det litt med ro og lar kroppens systemer jobbe videre. Drikk gjerne vann (kokt) med litt sitron for å hjelpe renselsesprosessen ytterligere.

ÅPNINGSTIDER:

Tirsdager fra kl. 12-17
Onsdager fra kl. 14-17
Torsdager fra kl. 9-17

Varmt velkommen!