Pranahuset logo
Kurs

FitnessFlow - Tirsdager (fullbooket)

Vi har 2 plasser igjen.. Send derfor mail om du ønsker plass! Vi tilbyr Fitness Flow med Lis Strøm. Timen kombinerer det beste fra pilates og styrketrening til en effektiv treningsøkt med enkle og rolige øvelser som over tid gjør kroppen sterkere og mykere.

  • StedPranahuset
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidTirsdager kl 19.00-20.30
    21 uker
  • Siste kursdag-
  • Pris5250 kr
    Fullt

Innhold: Samtidig har vi fokus på den dype pusten som et verktøy for å finne ro i en travel hverdag. Vi bruker husets treningsutstyr som eks. liten ball, strikk og cat slides og timen avsluttes med en rolig avspenning. Satiata betyr fornøyd og tilfreds, og timen gir deg balanse i kropp og sinn. Instruktør: Lis Strøm Tirsdager kl. 19.00-20.30 tilbyr vi Fitness Flow med Lis Strøm. Timen kombinerer det beste fra yoga, pilates og styrketrening til en effektiv treningsøkt med enkle og rolige øvelser som over tid gjør kroppen sterkere og mykere. Innhold: Timen starter med en myk oppvarming i form av dynamisk yoga. Deretter er det en hoveddel med effektiv styrketrening der vi bruker enkelt treningsutstyr som eks. liten ball, strikk og cat slides. Timen avsluttes med yogaøvelser for økt bevegelighet og en rolig avspenning. Instruktør: Lis har flere sertifiseringer og nærmere 40 års erfaring som gruppetreningsinstruktør, og har undervist på Pranahuset i 12 år. I 2021 ble hun sertifisert som RYT200 yogalærer hos Yin Yang Yogaakademiet. Hun har jobbet i nærmere 30 år med sunn livsstil på heltid, har en mastersertifisering i NLP coaching og Master of Science i Helsesosiologi fra Norges Idrettshøgskole. Målgruppe for kurset: Alle som ønsker en ukentlig treningstime som gir styrke, smidighet og balanse i kropp og sinn. 10% rabatt på kurs: Uføretrygdede, familie eller student/ungdom oppfyller denne 10% prosent ordningen. OBS - Ta med bevis/dokumentasjon på første kurskveld. På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.