Pranahuset logo
Kurs

Foredrag med Viggo Johansen.. Hvordan finne din livskraft?

Denne dagen skal vi snakke om muligheten til å samle oss selv til ett rike - gjennom de verktøyene vi alle har fått fra naturens side: - Vilje - Konsentrasjon - Skjelne evne og - Samviter Disse fire ligger latent i oss, men er ikke nødvendigvis i bruk. Hva skal til for å få hjulene i gang, og hva..

  • StedPranahuset
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidKl. 11-13
    2 timer
  • Siste kursdag-
  • Pris480 kr
    Ledige plasser

Hvordan finne din livskraft? Fra et indre synspunkt er det ingen som mangler livskraft. Problemet er at konsentrasjonen og kraften vår, lekker som en sil. I uroen og fragmenteringen, blir kraften til tvil. Denne dagen skal vi snakke om muligheten til å samle oss selv til ett rike - gjennom de verktøyene vi alle har fått fra naturens side: - Vilje - Konsentrasjon - Skjelne evne og - Samviter Disse fire ligger latent i oss, men er ikke nødvendigvis i bruk. Hva skal til for å få hjulene i gang, og hva blir konsekvensen i ditt liv hvis disse kom i bevegelse? Litt om Viggo's bakgrunn: Viggo Johansen har levd som buddhistmunk i fire år, har hovedfag i filosofi ved Universitetet i Oslo og tre års videreutdannelse i kognitiv terapi, ved Sct. Hans Hospital i Roskilde, Danmark. Han har holdt kurs i mindfulness og mental trening over hele Europa siden 2006, og er en ettertraktet kurs- og foredragsholder. Varmt velkommen til spennende foredrag på Pranahuset

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.