Pranahuset logo
Kurs

Fullmåne & Gongbad med Amela Ramic, Søndag 21. April 2024

Et gongbad er en indre reise i lyd og vibrasjoner hvor lyden opererer direkte på alle nivåer: fysisk, mentalt, emosjonelt og sjelelig. Man kan oppnå en dyp meditativ tilstand og dyp avspenning. I tillegg til gong bruker Amela andre instrumenter som synge boller, koshiklokker, sjaman tromme mm.

  • StedPranahuset
    Slependveien, 2. etg 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidSøndag 21. april kl. 18.30 - 20.00
  • Siste kursdag-
  • Pris369 kr
    På forespørsel

Innhold: Retreatholder, Amela Ramic: Født og oppvokst i Bosnia. Kom til Norge på 90-tallet. Bak seg har hun lang arbeidserfaring innen helse - omsorgssektoren med ansvar for å undersøke og kartlegge menneskers behov. Det blir også mulighet å bestille individuelt gongbad / lydhealing i kombinasjon med andre terapiformer. Å lære å spille gong har beriket min åndelig utvikling som hjelper meg å ha en balansert hverdag som jeg ønsker å tilby andre. Klassisk massasje utdannelse tok hun i 2004 ved Institutt for helhetsmedisin, Kranio- sakral terapi ved Stanly Rosenborg Institut (Danmark) samt flere kurs i andre terapiformer som styrker henne både faglig og som menneske. Et gongbad er en indre reise i lyd og vibrasjoner hvor lyden opererer direkte på alle nivåer: fysisk, mentalt, emosjonelt og sjelelig. Man kan oppnå en dyp meditativ tilstand og dyp avspenning. I tillegg til gong bruker Amela andre instrumenter som syngeboller, koshiklokker, sjamantromme med mer. Vibrasjonene fra gongen kan være en god terapi mot stress, depresjon, tretthet, negative følelser av sinne og frykt, og mange andre forhold som er resultatet av en forstyrret balanse i kroppen. Etter et gongbad får du energipåfyll og vil kunne oppnå en dyp følelse av fred, balanse og ro. Amela kommer å tilby Gongbad under ny- og fullmåne. Ta gjerne med egen yoga matte, samt pledd om du har lett for å fryse. Ha på løse og behagelige klær. Parkering på baksiden av bygget. Gratis parkering etter kl. 17 Varmt velkommen!

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.