Pranahuset logo
Kurs

Jivamukti Yoga - Torsdager

Jivamukti yoga har holistiske og filosofiske perspektiver! Det åndelige, mentale og fysiske i oss blir forent. Ved ønske om å starte etter oppstart er det ikke for sent. Send mail, så får du betalingslink, så bet du kun for resten av kurset.

  • StedBærum / Sandvika
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidTorsdager kl 18:00 - 19:30 Ønskes kursplass etter kursstart, send oss en mail, så betaler du kun fra oppstart..
    9 uker
  • Siste kursdag24.10.2024
  • Pris2520 kr
    Ledige plasser

Instruktør: Delphine Høstens tema: Hva som hindrer oss, og hva som bidrar til å kunne leve livet fullt ut. Jivamukti Yoga er en fysisk utfordrende og intellektuelt stimulerende praksis som vil lede til spirituell bevissthet. De enkelte yogastillingene settes sammen i flytende serier ved hjelp av pusten (vinyasa). Dette kombineres med chanting, oppløftende musikk og meditasjon. Delphine's ord om Jivamukti: Av natur er jeg en veldig organisert og strukturert person. Og Jivamukti yoga ga meg mye "spillerom". Det er det helhetlige perspektivet til Jivamukti Yoga som appellerer til meg, dets likevekt på de åndelige, mentale, filosofiske, sosiopolitiske og lekende aspektene så vel som dens krevende fysiske komponenter. Målgruppe for kurset: Timen passer for alle uansett ingen eller mye yogaerfaring! Kursmateriell: Ta med egen yogamatte 10% rabatt på kurs: Uføretrygdede, familie eller student/ungdom oppfyller denne 10% prosent ordningen. OBS - Ta med bevis/dokumentasjon på første kurskveld. På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.