Pranahuset logo
Kurs

Jivamukti Yoga - Torsdager

Vi tilbyr Jivamukti Yoga. Jivamukti yoga har holistiske og filosofiske perspektiver! Det åndelige, mentale og fysiske i oss blir forent. Timen passer for alle uansett ingen eller mye yogaerfaring!

  • StedBærum / Sandvika
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidTorsdager kl 18:30 - 20:00 Ønskes kursplass etter kursstart, send mail!
    10 uker
  • Siste kursdag-
  • Pris2600 kr
    Ledige plasser

Instruktør: Delphine Jivamukti Yoga er en fysisk utfordrende og intellektuelt stimulerende praksis som vil lede til spirituell bevissthet. De enkelte yogastillingene settes sammen i flytende serier ved hjelp av pusten (vinyasa). Dette kombineres med chanting, oppløftende musikk og meditasjon. Av natur er jeg en veldig organisert og strukturert person og Jivamukti yoga ga meg mer "spillerom" enn Ashtanga. Det er det helhetlige perspektivet til Jivamukti Yoga som appellerer til meg, dets likevekt på de åndelige, mentale, filosofiske, sosiopolitiske og lekende aspektene så vel som dens krevende fysiske komponenter. Målgruppe for kurset: Timen passer for alle uansett ingen eller mye yogaerfaring! Kursmateriell: Ta med egen yogamatte 10% rabatt på kurs: Uføretrygdede, familie eller student/ungdom oppfyller denne 10% prosent ordningen. OBS - Ta med bevis/dokumentasjon på første kurskveld. På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.