Pranahuset logo
Kurs

MåneYoga

Å gjøre yoga under fullmåne tiden kan gi mange gode effekter for kroppen og sinnet.. Høst tid er overgangen mellom to årstider -høst & vinter- der energien i naturen og i oss begynner å bevege seg mot mer inn i hvile fasen.

  • StedSlependen
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidSøndag kl. 18-20
    1 kveld
  • Siste kursdag-
  • Pris380 kr
    På forespørsel

I disse timene får du mulighet til å bevege deg innover i dyp hvile, samtidig som du fyller på med ny energi.. Yin under fullmåne dagene på denne tiden av året gir lungene og pusten ekstra oppmerksomhet. Vi beveger oss langsomt og pusten er sentral og litt dypere enn ellers. På inn pust henter vi ny livskraft og på ut pust slipper vi taket i gamle mønstre, tankespinn og spenninger. Dette til sammen frigjør oss fra opphengte tanker og begrenset og stresset liv.. Du er din egen mester og du vet selv hva som får deg til å slappe, slippe takket og ta i mot.. Under disse timene vil du få verktøy og veiledning hele veien. Vi avslutter timen med meditasjon og refleksjon. Lærer: Mariam Iverine Stensvik Namaste

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.