Pranahuset logo
Kurs

MediYoga for indre ro og energiflyt - Torsdager

Vi tilbyr MediYoga for indre ro og energiflyt. MediYoga er en terapeutisk yogaform som er utviklet for å forebygge sykdom og helseplager og for å understøtte rehabilitering ved kronisk sykdom og helseutfordringer.

  • StedBærum / Sandvika
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidTorsdager kl 18:00 - 19:30 (9 uker)
    9 uker
  • Siste kursdag-
  • Pris2340 kr
    Ledige plasser

Innhold MediYoga passer for alle som ønsker å praktisere en rolig, meditativ yogaform og som ønsker å øve på å være mer våkent tilstede i seg selv. I MediYoga-timene kan du gi slipp på prestasjonskrav og finne rom for å være deg selv, akkurat slik du er, akkurat i øyeblikket. Vi beveger oss ut av tankespinn og inn i kroppen med åpne sanser, noe som har en dypt helende virkning på kropp og sinn. Vi bruker pusteøvelser og bevisst pust for å fremme avspenning og tilføre ny energi. Gjennom enkle, men virksomme fysiske øvelser myker vi opp kroppen, løsner dype spenninger og fremmer energiflyt. Hver yogatime avsluttes med lang avspenning og 11-12 min meditasjon, slik at du kan forlate timen rolig avspent og forberedt til en god natts søvn! Sitteputer, bolstere og stoler benyttes etter behov. Målgruppe for kurset: MediYoga passer for alle som ønsker å praktisere en rolig, meditativ yogaform uten krav til prestasjon Kursmateriell: Ta med egen yogamatte eller lån en hos oss Lærer: Lege og Yogainstruktør Anna Kathrine Ljøgodt. Hun har praktisert ulike former for yoga i nærmere 20 år og meditasjon i 30 år. 10% rabatt på kurs: Uføretrygdede, familie eller student/ungdom oppfyller denne 10% prosent ordningen. Mail sendes til post(at)pranahuset.no. Faktura kommer pr mail! På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.