Pranahuset logo
Kurs

MediYoga for indre ro og energiflyt

Vi tilbyr MediYoga for indre ro og energiflyt. MediYoga er en terapeutisk yogaform som er utviklet for å forebygge sykdom og helseplager og for å understøtte rehabilitering ved kronisk sykdom og helseutfordringer.

  • StedBærum / Sandvika
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidMandager kl 19:00 - 20:30
  • Siste kursdag-
  • Pris2080 kr
    Ledige plasser

Innhold Mediyoga er en terapeutisk og rolig yogaform som undervises av yogalærere med helsefaglig bakgrunn. MediYoga virker dypt balanserende både fysisk, emosjonelt og mentalt og har flere dokumenterte positive helseeffekter. I MediYoga-timene vil du finne rom for å være deg selv, akkurat slik du er, akkurat i øyeblikket. Vi beveger oss ut av tankespinn og inn i kroppen, "fra hodet til hjertet”. Fokuset er ikke på å være flink i yoga, men på å lytte innover. Gjennom bevisst pust tar vi kontroll over sinnet, fremmer avspenning og tilstedeværelse her og nå og tilfører kroppen energi. De fysiske øvelsene er enkle dynamiske bevegelser eller myke tøyninger, som kan tilpasses alle uansett helsemessige begrensninger og tidligere yogaerfaring. Sitteputer, bolstere og stoler benyttes etter behov. Timen avsluttes med lang avspenning og meditasjon, slik at du kan forlate timen rolig avspent, til stede i deg selv og forberedt til en god natts søvn Målgruppe for kurset: MediYoga passer for alle som ønsker å praktisere en rolig, meditativ yogaform uten krav til prestasjon Kursmateriell: Ta med egen yogamatte eller lån en hos oss Lærer: Anna Kathrine Ljøegodt 15% rabatt på kurs: Uføretrygdede, familie eller student/ungdom oppfyller denne 15% prosent ordningen. Mail sendes til post(at)pranahuset.no. Faktura kommer pr mail! På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.