Pranahuset logo
Kurs

MediYoga for indre ro og energiflyt - Torsdager. Nytt kurs!

Vi tilbyr MediYoga for indre ro og energiflyt. MediYoga er en terapeutisk yogaform som er utviklet for å forebygge sykdom og helseplager og for å understøtte rehabilitering ved kronisk sykdom og helseutfordringer.

  • StedBærum / Sandvika
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidTorsdager kl 18:00 - 19:30 fom 4. april tom 6. juni (unntatt 9. og 30.mai) Kursplass etter start, send mail..
    8 uker
  • Siste kursdag-
  • Pris2080 kr
    Ledige plasser

Innhold MediYoga temakurs: Bli kjent med kroppens energisentre: chakraene! Vi har ikke bare en fysisk kropp men også en energikropp. Ifølge yogaen må det være god flyt i kroppens energibaner for å opprettholde eller gjenskape god helse. Forskning viser at yogaformer som fokuserer på bevisst pust, tilstedeværelse og meditasjon er mer effektive i å fremme god helse enn yoga som bare fokuserer på fysiske øvelser. Ifølge yogisk tankegang skyldes dette at slike yogaformer jobber med energikroppen og ikke bare den fysiske kroppen. På dette kurset blir du introdusert for kroppens energibaner (nadiene) og energisentre (chakraene). Chakra betyr hjul, virvel eller strøm og kan forstås som en virvelstøm av energi. De kan ses på som et bindeledd mellom den fysiske kroppen, det mentale, det ubevisste og verden rundt oss. Chakraene påvirker både den fysiske kroppen, mentale prosesser, funksjonen av hormonelle kjertler og nervesystemet. Gjennom 8 kurskvelder retter vi fokus på chakrasystemet og hver av de 7 hovedchakraene. Du vil lære hvordan du kan få kontakt med og kjenne hvert enkelt chakra, og vi vil praktisere MediYoga programmer og meditasjoner som er effektive for å skape flyt i hvert enkelt chakra. MediYoga er en terapeutisk, rolig yogaform som er utviklet for å forebygge helseplager og for å understøtte rehabilitering ved kronisk sykdom og helseutfordringer. Dette kurset passer for alle som er nysgjerrige på å lære om kroppens energisystem, ikke bare teoretisk, men ved å gjøre egne erfaringer gjennom veiledet praksis. Vi har sitteputer, bolstere og stoler som kan benyttes etter behov. Målgruppe for kurset: MediYoga passer for alle som ønsker å praktisere en rolig, meditativ yogaform uten krav til prestasjon Kursmateriell: Ta med egen yogamatte eller lån en hos oss Lærer: Anna Kathrine Ljøgodt er lege og utdannet Mediyoga-terapeut og Yogalærer. Hun er del av lærerteamet i Medisinsk Yoga Norge. Anna Kathrine har praktisert ulike former for yoga i nærmere 20 år og meditasjon i 30 år. Hun har undervist i MediYoga siden 2017. 10% rabatt på kurs: Uføretrygdede, familie eller student/ungdom oppfyller denne 10% prosent ordningen. Mail sendes til post(at)pranahuset.no. Faktura kommer pr mail! På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.