Pranahuset logo
Kurs

Morgen egenpraksis

Denne timen er det ikke lærer som underviser.. men lærer er der å praktiserer selv fra kl.7 Du kan "herme" til lærer eller gjøre din egen praksis Tanken til konseptet er å finne rom til egentid og gjøre noe nyttig, effektivt og bra for seg selv. Da vil kanskje resten av dagen bli lettere..

  • StedPranahuset
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidTorsdager fra kl 07:00 - 09:00
    5 uker
  • Siste kursdag10.10.2024
  • Pris750 kr
    Ledige plasser

Innhold: Her kan du komme til et lunt og godt rom å være i. Ta med deg matten, starte dagen med det kroppen trenger... det kan være yin, ashtanga, pilates, stillhet, meditasjon eller bare en lang savasana. Alt opp til deg! Det blir ikke ledet klasse og det legges opp til en "stille" praksis. Morgenmedlem: egenpraksis + kaffe/te = kr. 750,- Ps. Dette er det nye prøveprosjektet. Og vi bør ha minimum 5 personer som ønsker dette tilbudet. Fungerer det godt og flere ønsker å fortsette, vil vi forlenge denne muligheten utover høsten/vinteren! Kursholdere: Mariam har drevet Pranahuset siden 2009 og siden det vært opptatt av vedlikehold av kropp og sinn. Hun er sertifisert Ashtanga Vinyasa yoga, HormonYoga & hormontherapy for blodsukkebalansen/diabetes og Yin yoga for bindevevet. Mariam underviser i PranaYoga og klassisk Yin yoga. Mariam holder også velværeweekend 1-2 ganger i året. Målgruppe for kurset: Timen passer for alle uansett ingen eller mye yogaerfaring! 10% rabatt på kurs: Vi vil gjerne gi alle en mulighet til å få trent hos oss. Alle som velger flere kurs som er, uføretrygdede, i familie eller student/ungdom oppfyller denne prosent ordningen. For at vi skal ha oversikt vil vi gjerne få mail om i hvilken kategori du tilhører for å innfri rabatt ordningen vi har med 10%. Mail sendes til post(at)pranahuset.no. På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.