Pranahuset logo
Kurs

Pilates, balanse & movement - Tirsdager

Vi tilbyr pilates med Christina Straume. Timen er en variert og effektiv treningsøkt med enkle og rolige øvelser. Vi bygger styrke i kroppen, smidighet i ledd, god balanse og gir deg god forståelse for pust og tilstedeværelse.

  • StedBærum / Sandvika
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidTirsdager kl. 17.30-18.45
    6 uker
  • Siste kursdag-
  • Pris1500 kr
    På forespørsel

Innhold: Deilig pilates klasse med fokus på kjerne muskulatur og trening for hele kroppen. Innslag av stående øvelser for balanse, bevegelse og livskraft. Vi jobber med pust og tilstedeværelse, innvendig muskulatur og mange fine øvelser for bevegelighet. Dette er lavintensiv trening som gjør deg sterkere og mer harmonisk i kropp og sinn. Vi fokuserer også på den dype pusten som et verktøy for å finne ro i hverdag. Alle som ønsker å bli sterke på midten av kroppen, få bedre balanse og kontakt med pust og indre muskulatur. Timen er en variert og effektiv treningsøkt med enkle og rolige øvelser. Instruktør: Christina er en erfaren yogalærer, med utdanning og inspirasjon fra flere yogaretninger setter hun sammen klasser på en unik måte. Interessen for yoga og et liv i flyt har tatt henne til dans, fri bevegelse og energipraksis á lá tai-chi. Hun er også pilatesinstruktør. Hennes klasser kjennetegnes av en dyp tilstedeværelse, guidede meditasjoner, sanselighet og lekenhet. Samhold, vennlighet og glede over livet. Hun jobber fulltid med å undervise, holde retreats og veiledning 1:1, samt skriver på to bøker om yoga og livet. Målgruppe for kurset: Alle som ønsker yogakurs i pilates core flow 10% rabatt på kurs: Uføretrygdede, familie eller student/ungdom oppfyller denne 10% prosent ordningen. Bruk rabattkode 15prosent. OBS - Ta med bevis/dokumentasjon på første kurskveld. På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.