Pranahuset logo
Kurs

Pilates Core Flow - Mandager

Vi tilbyr pilates core flow som er en variert og effektiv treningsøkt med enkle og rolige øvelser. Den bygger styrke for muskler og gjør leddene våre sterke. Vi fokuserer også på den dype pusten som et verktøy for å finne ro i hverdag. Kurset er i gang. Men ved ønske om å starte nå, send mail..

  • StedBærum / Sandvika
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidMandager kl 17:15 - 18:30 Ønskes kursplass etter kursstart, send mail!
    17 uker
  • Siste kursdag16.12.2024
  • Pris4420 kr
    Ledige plasser

Innhold: Pilates er en avstressende, men meget effektiv form for styrketrening. Man trener støttemusklatur i mage og rygg maksimalt, men også resten av kroppen blir godt trent. I Pilates bruker man kun egen kroppsvekt som motstand, og man bruker pusten bevisst til å utføre enkle øvelser. Ved jevnlig trening blir man sterkere og smidigere, og man får bedre holdning og pust. Du kan forvente deg at du får utviklet bedre kjernemuskulatur, kroppskontroll og forståelse for grunnprinsippene i Pilates. Instruktør: Heidi Rydjord begynte å trene pilates i London allerede på 80-tallet og ble frelst av denne avstressende, men effektive treningsformen. Heidi har utdanning i Fitness fra Norges Idrettshøyskole, Pilates matte begynner og avansert nivå gjennom ITT, Pilates Intergrated Teacher. Heidi har også TT i EnergiFlyt Yoga & Yin yoga. Erfaring har hun også med meditasjon og pusteteknikker. Målgruppe for kurset: Alle som ønsker yogakurs i pilates core flow 10% rabatt på kurs: Uføretrygdede, familie eller student/ungdom oppfyller denne 10% prosent ordningen. OBS - Ta med bevis/dokumentasjon på første kurskveld. På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.