Pranahuset logo
Kurs

Prana myk yoga

Vi tilbyr Prana myk yoga & meditasjon med Mariam. Denne yogaformen fokuserer på forebyggende helse & velvære. Dette kurset baserer seg mest på å finne indre energi, ro og harmoni. Samt finne balanse fysisk og mentalt.

  • StedPranahuset
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidTirsdager kl 10:00 - 11:30
  • Siste kursdag-
  • Pris4160 kr
    Ledige plasser

Innhold: Kurset er også designet for velvære og avspenning for kropp og sinn. Klassen passer også godt for de som aldri har prøvd yoga før eller som bare trenger å få tilbake mer mykhet og styrke i muskler og ledd. Her får vi også god tid til å trene på å puste riktig for å slippe opp for spenninger og for å finne dypere avspenning. Varmt velkommen til en trygg og helsebringende praksis som passer alle. Instruktør: Mariam har drevet Pranahuset siden 2009 og siden det vært opptatt av vedlikehold av kropp og sinn. Hun er sertifisert Ashtanga Vinyasa yoga og Yin yoga for bindevevet. Mariam underviser også i PranaYoga Flyt. Samt HormonYoga & hormontherapy for blodsukkebalansen / diabetes. Mariam holder også velværeweekend 2 - 3 ganger i året. Målgruppe for kurset: Alle som ønsker yogakurs i Prana myk yoga & meditasjon. Denne timen passer for alle uansett erfaring eller ikke. 15% rabatt på kurs: Uføretrygdede, familie eller student/ungdom oppfyller denne 15% prosent ordningen. Bruk rabattkode 15prosent. OBS - Ta med bevis/dokumentasjon på første kurskveld. På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.