Pranahuset logo
Kurs

Prana vinyasa yoga

Vi tilbyr Prana vinyasa Flow & avspenning med Mariam Stensvik. Denne timen er utmerket for alle! Digg å avslutte uken med flytende sekvenser, avspenning, ro og hvile. Vi tar alltid i bruk utstyr som støtter, hjelper, avlaster og roer ned kropp og sinn.

  • StedPranahuset
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidFredager kl 09:30 - 11:00
  • Siste kursdag-
  • Pris-
    Ledige plasser

Innhold. Fredager blir aldri feil å komme seg på yogamatten og bli undervist i diverse enkle sekvenser som går på flyt, styrke, mobilitet, balanse, ro og hvile. Timen er lett å følge og den inviterer til å åpne kroppen, kjenne energiflyt og varme. Samt å legge fra deg bekymringer, tankespinn og stress. Gå inn i helgen med overskudd, glede og frihet i kropp og sinn. Instruktør: Mariam Stensvik har drevet Pranahuset siden 2009 og siden det vært opptatt av vedlikehold av kropp og sinn. Hun er sertifisert Ashtanga Vinyasa yoga og Yin yoga for bindevevet. Mariam underviser også i PranaYoga Flyt. Samt HormonYoga & hormontherapy for blodsukkebalansen / diabetes. Mariam holder også velværeweekend 2 - 3 ganger i året. Målgruppe for kurset: Alle som ønsker yogakurs i PranaFlow, Yin Yoga & avspenning 15% rabatt på kurs: Uføretrygdede, familie eller student/ungdom oppfyller denne 15% prosent ordningen. Bruk rabattkode 15prosent. OBS - Ta med bevis/dokumentasjon på første kurskveld. På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.