Pranahuset logo
Kurs

Restorativ yoga - Onsdager

Denne timen inviterer til å senke tempoet og åpne kropp og sinn for avspenning og bedre helse. Timen vil starte med rolige bevegelser til pust, slik at kroppen blir varm og myk og klar for restorative posisjoner. Varmt velkommen til en trygg og helsebringende praksis som passer alle.

  • StedPranahuset
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidOnsdager kl 19:00 - 20:30
    4 uker
  • Siste kursdag-
  • Pris1040 kr
    Ledige plasser

Innhold: Denne timen inviterer til å senke tempoet og åpne kropp og sinn for avspenning og bedre helse. Timen vil starte med rolige bevegelser til pust, slik at kroppen blir varm og myk og klar for restorative posisjoner. Fokuset er tilstedeværende avspenning for å skape balanse mellom kropp og sinn. Vi avslutter med pusteøvelser, meditasjon og selvfølgelig noen deilige avspennings minutter. Varmt velkommen til en trygg og helsebringende praksis som passer alle. Lærer: Aase Berg Målgruppe for kurset: Alle som ønsker yogakurs i Restorativ yoga. Denne timen passer for alle uansett erfaring eller ikke. 10% rabatt på kurs: Uføretrygdede, familie eller student/ungdom oppfyller denne 10% prosent ordningen. Bruk rabattkode 15prosent. OBS - Ta med bevis/dokumentasjon på første kurskveld. På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.