Pranahuset logo
Kurs

Yin og Restorativ yoga

Vi tilbyr Yin & Restorativ yoga med Linn og Mariam. I Yin lander vi i passive øvelser, sittende og / eller liggende for å gjøre bindevevet mer elastisk. Yin yoga kan oppleves som en meditativ og mental reise innover.

  • StedPranahuset
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidTirsdager kl 17:45 - 19:15
  • Siste kursdag-
  • Pris4160 kr
    Ledige plasser

Innhold: En ypperlig og fascinerende måte å bli ordentlig kjent med seg selv på! Dette er en time som skaper optimal balanse mellom kropp og sinn. Yin timen starter med meditasjon for å styrke fokus og eget nærvær. Yin åpner for god sirkulasjon i kroppen og gir dyp hvile samt velvære. Yin posisjonene som gir en unik utladning av dype spenninger som etterhvert slipper grepet. Siste del av timen avsluttes ofte med en balanserende pustetemetode, meditasjon og avspenning. Sinn og kropp får tid til å føle, kjenne og å følge prosessene. Kursholdere: Linn & Mariam Målgruppe for kurset: Alle som ønsker yogakurs i Yin Flow & dyp avspenning 15% rabatt på kurs: Uføretrygdede, familie eller student/ungdom oppfyller denne 15% prosent ordningen. Bruk rabattkode 15prosent. OBS - Ta med bevis/dokumentasjon på første kurskveld. På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.