Pranahuset logo
Kurs

Yoga for aktive mosjonister

Vi tilbyr yoga for aktive med Lis. Timen passer for deg som er glad i å være i aktivitet, og som ønsker økt bevegelighet og rolig avspenning for å skape balanse. Vi gjør enkle og rolige øvelser som over tid gjør kroppen mykere.

  • StedBærum / Sandvika
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidTirsdager kl 17:45 - 18:45
  • Siste kursdag-
  • Pris1840 kr
    Ledige plasser

Instruktør: Lis Lis P. Strøm har flere sertifiseringer og nærmere 40 års erfaring som gruppetrenings instruktør, og har undervist på Pranahuset i 12 år. I 2021 ble hun sertifisert som RYT200 yogalærer hos Yin Yang Yogaakademiet. Hun har jobbet i nærmere 30 år med sunn livsstil på heltid, har en mastersertifisering i NLP coaching og Master of Science i Helsesosiologi fra Norges Idrettshøgskole. Målgruppe for kurset: Timen passer for deg som er glad i å være i aktivitet, og som ønsker økt bevegelighet og rolig avspenning for å skape balanse. Kursmateriell: Ta med egen yogamatte 15% rabatt på kurs: Uføretrygdede, familie eller student/ungdom oppfyller denne 15% prosent ordningen. Mail sendes til post(at)pranahuset.no. Faktura kommer pr mail! På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.