Pranahuset logo
Kurs

YogaUng - Onsdager

Vi tilbyr yoga for ungdommer fra 14-18 år med Mariam. Yoga egner seg godt ved siden av annen trening eller som yogatrening alene. I dagens hektiske og overstimulerte samfunn trenger alle en pustepause fra krav, sosiale medier, stress, ytre påkjenninger mm..

  • StedPranahuset
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidOnsdager kl 16.00 - 17.00
    4 uker
  • Siste kursdag25.09.2024
  • Pris600 kr
    Ledige plasser

Innhold: Mange ungdommer blir i dag utsatt for stress, påkjenninger og krav som kan lede til indre uro, dårlig søvn og konsentrasjon... det igjen kan lede til engstelse for å ikke prestere bra nok, til angst og depresjon. Gjennom yoga og oppmerksomt nærvær har vi sett ved flere anledninger at slik mental trening hjelper med å forstå seg selv bedre og å håndterer livet som det er, på en mer balansert måte. Stresset blir ikke så invaderende og prestasjoner kan bli mer nyansert. Gjennom yoga kan man oppnå mer konsentrasjonen og hukommelsen skjerpes. Etter kort tid på yogamatten kan man også kjenne seg mer rolig i kropp og hode.. Dermed kan nattesøvnen også bli dypere og lengre. Øvelsene er inspirert fra div yoga retninger og satt sammen slik at eleven kan oppnå mestring, personlig utvikling, kroppsbeherskelse og en dypere forståelse av hvem man opprinnelig er. Øvelsene/posisjonene blir derfor fullført med litt teknikk og noen grunnleggende styrkeøvelser. Timen inviterer deg til å være mer i kontakt med deg selv og slappe mer av i egen kropp. På matten, men også i det daglige livet. Hvis dette kurset blir godt tatt i mot av ungdommene vil det fortsette utover høsten og vinteren :) Ta gjerne kontakt om det er noe dere lurer på. Mobil 41268076 Kursholdere: Mariam har drevet Pranahuset siden 2009 og har siden det vært opptatt av vedlikehold av kropp og sinn. Hun er sertifisert i Ashtanga Vinyasa yoga, Yin yoga for bindevevet, Hormon Yoga terapi og Barneyoga Mariam underviser i Prana Yoga Flyt, Yinyoga, Ashtanga yoga og HormonYoga/hormontherapy for blodsukkebalansen/diabetes. Mariam holder også velværeweekend på Pranahuset og leder/organiserer yogareiser til Lofoten 1-2 ganger pr år. Målgruppe for kurset: Timen passer for alle uansett ingen eller mye yoga erfaring! 10% rabatt på kurs: Uføretrygdede, familie eller student/ungdom oppfyller denne 10% prosent ordningen. OBS - Ta med bevis/dokumentasjon på første kurskveld. På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.