Pranahuset logo
Kurs

Yogakurs for menn - Onsdager

Vi går i gjennom øvelser som styrker musklene og ledd. Samt at øvelsene gjør bindevevet mer elastisk som igjen vil føles som mykhet i kroppen. Passer for alle! Kurset er i gang, men ved ønske om å starte nå er det ikke for sent. Send mail

  • StedPranahuset
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidOnsdager kl 17:30 - 18:30
    17 uker
  • Siste kursdag18.12.2024
  • Pris4250 kr
    Ledige plasser

Innhold: Et godt supplement til annen type trening som tennis, fotball, ishockey, ski og løpe trening. Og/eller om du bare ønsker å komme i en bedre fysisk god form! Målgruppe for kurset: Passer for alle menn i alle aldre og utgangspunkt Instruktør: Mariamhar drevet Pranahuset siden 2009 og siden det vært opptatt av vedlikehold av kropp og sinn. Hun er sertifisert Ashtanga Vinyasa yoga og Yin yoga for bindevevet. Mariam underviser også i PranaYoga Flyt. Samt HormonYoga & hormontherapy for blodsukkebalansen / diabetes. Mariam holder også velværeweekend 2 - 3 ganger i året. 10% rabatt på kurs: Uføretrygdede, familie eller student/ungdom oppfyller denne 10% prosent ordningen. OBS - Ta med bevis/dokumentasjon på første kurskveld. På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.