Pranahuset logo
Kurs

MediYoga for indre ro og energiflyt - Torsdager

Vi tilbyr MediYoga for indre ro og energiflyt. MediYoga er en terapeutisk yogaform som er utviklet for å forebygge sykdom og helseplager og for å understøtte rehabilitering ved kronisk sykdom og helseutfordringer.

  • StedBærum / Sandvika
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidTorsdager kl 18:00 - 19:30 (9 uker)
    9 uker
  • Siste kursdag24.10.2024
  • Pris2520 kr
    Ledige plasser

Innhold MEDIYOGA FOR ENERGIFLYT OG INDRE BALANSE Mediyoga er en yogaform med enkle øvelser, myke uttøyninger og lang avspenning. Hver time avsluttes med en guidet meditasjon. Gjennom rolige bevegelser og pust hjelper vi kroppen med å regulere stress og bedre søvnkvalitet som igjen har god effekt på vår hormonbalanse, fordøyelse og stoffskifte. Med økt kroppskontakt og pust løsner vi spenninger, bedrer sirkulasjonen og øker energiflyten i kroppen. Målgruppe for kurset: Mediyoga passer for alle som ønsker å praktisere en rolig yogaform uten krav til prestasjon. Fokuset er rettet innover mot deg selv og din pust. Du trenger ingen forkunnskaper i yoga og øvelsene kan også utøves på stol hvis det er bedre for deg. Kursmateriell: Ta med egen yogamatte eller lån en hos oss Lærer: Helene Moxheim Graf er utdannet Mediyoga-terapeut og Yogalærer. Hun har praktisert ulike former for yoga og meditasjon gjennom mange år. En nakkeskade førte henne til Mediyoga som rehabilitering og senere som et terapeutisk verktøy i egen praksis som homeopat og helsecoach på Balder-klinikken i Oslo. 10% rabatt på kurs: Uføretrygdede, familie eller student/ungdom oppfyller denne 10% prosent ordningen. Mail sendes til post(at)pranahuset.no. Faktura kommer pr mail! På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.