Pranahuset logo
Mirela Jahic

Mirela Jahic

Boldbrows hos Mirela Jahic

Boldbrows er en microblading teknikk som gir et hyperrealistisk øyenbrynsutseende med mer volum.

Boldbrows er en microblading teknikk som gir et hyperrealistisk øyenbrynsutseende med mer volum.

BoldBrows-artister lager hårstrøk på en annen måte og brynene ser mer luftige og mer naturlige ut fordi de tegnede strøkene følger den naturlige retningen for hårvekst. Natural er mer trendy så det er forståelig hvorfor Bold Brows er populær.
Mirela Jahic er en av de første BoldBrows artister i Norge.

Som medlem på Pranahuset får du 15% rabatt på den hovedbehandlig (ord.pris 3 490kr) Påfyll/touch up som er et standard prosedyre etter 4-6 uker koster 1 200kr.

Lash lift / Vippeløft  kr. 699,- Vippeløft, også kjent som lash lift, er en skjønnhetsbehandling som gir naturlige vipper et løft og en permanent bølge, noe som gir et åpent og mer definert øyeblikk. Resultatet er vanligvis synlig i flere uker, avhengig av vippenes naturlige vekstsyklus.
Behandlingen er smertefri.
Vippeløft er populært for de som ønsker et naturlig utseende uten behovet for øyenvippeextensions.

Brow Lamination kr. 799,-  Brynslamiering er en fantastisk måte å gi brynene dine en mer definert form og få dem til å se mer fyldige ut. Med brynslamiering kan du spare tid på å forme brynene dine hver dag, og resultatet vil vare i flere uker. 

Henna bryn kr 590,- Henna bryn har blitt populært fordi fargen ofte sitter lenger enn vanlig permanent farge og fordi mange liker å velge et naturlig fargestoff som ikke inneholder kjemikalier. Henna fargen kommer fra Henna planten, og er et naturprodukt som gjennom mange år har vært benyttet til å farge både hår og hud med. Henna fargen kan også være et godt alternativ til deg med sensitiv hud.

Farging av vipper/bryn kr 345,-

Forme bryn kr 345,-

Farge og forme bryn kr. 495,- 

Farging av vipper og bryn, samt forming av bryn kr 590,-  

For gratis konsultasjon eller timebestilling send dm på Instagram profil boldbrows.mirela eller ring 41 19 80 12