Pranahuset logo
Kurs

Meditasjon & Restitusjon

Denne timen egner seg for alle som trenger en ekstra «pust i bakken». Meditasjon og restitusjon er ofte det og alt som skal til for få finne ny energi, overskudd og god ro i kroppen. Finn din tid og gjør noe nyttig, effektivt og godt for deg selv. Da vil kanskje resten av dagen bli lettere!

  • StedPranahuset
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidTorsdager kl 11:15 - 12:00
  • Siste kursdag-
  • Pris800 kr
    På forespørsel

Innhold: Vi starter timen med sirkulære øvelser for nakke, skulder og rygg. Meditasjons delen gjør vi sittende på pute eller en stol. Restitusjons delen gjør vi ofte sittende og liggende. Kursholdere: Mariam har drevet Pranahuset siden 2009 og siden det vært opptatt av vedlikehold av kropp og sinn. Hun er sertifisert Ashtanga Vinyasa yoga og Yin yoga for bindevevet. Mariam underviser også i PranaYoga Flyt. Samt HormonYoga & hormontherapy for blodsukkebalansen / diabetes. Mariam holder også velværeweekend 2 - 3 ganger i året. Målgruppe for kurset: Timen passer for alle uansett ingen eller mye yogaerfaring! 10% rabatt på kurs: Vi vil gjerne gi alle en mulighet til å få trent hos oss. Alle som velger flere kurs som er, uføretrygdede, i familie eller student/ungdom oppfyller denne prosent ordningen. For at vi skal ha oversikt vil vi gjerne få mail om i hvilken kategori du tilhører for å innfri rabatt ordningen vi har med 10%. Mail sendes til post(at)pranahuset.no. På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.