Pranahuset logo
Kurs

Yoga Nybegynner

Vi tilbyr yoga for nybegynnere med Mariam. Denne timen egner seg for alle som har gjort litt eller aldri prøvd yoga før. Vi går i gjennom diverse posisjoner som styrker ledd og muskler. Samt gjør kroppen mer smidig og bindevevet elastisk.

  • StedPranahuset
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidOnsdager kl 16:30 - 17:30
  • Siste kursdag-
  • Pris1200 kr
    Ledige plasser

Innhold: Det dannes en større forståelse av sammenhengen mellom kropp og sinn, men også en dypere forståelse av kroppens fantastiske mekanismer. Øvelsene er inspirert og tatt fra Ashtanga yogaens grunnprinsipper. Øvelsene/posisjonene blir derfor fullført med litt teknikk og noen grunnleggende styrkeøvelser. Kropp - muskler, ledd og bindevev er ferskvare og bør jevnlig trenes, styrkes, mykes opp og stimuleres. Timen inviterer deg til å være mer i kontakt med deg selv og slappe mer av i egen kropp.. På matten, men også i det daglige livet. Kursholdere: Mariam har drevet Pranahuset siden 2009 og siden det vært opptatt av vedlikehold av kropp og sinn. Hun er sertifisert Ashtanga Vinyasa yoga og Yin yoga for bindevevet. Mariam underviser også i PranaYoga Flyt. Samt HormonYoga & hormontherapy for blodsukkebalansen / diabetes. Mariam holder også velværeweekend 2 - 3 ganger i året. Målgruppe for kurset: Timen passer for alle uansett ingen eller mye yogaerfaring! 15% rabatt på kurs: Uføretrygdede, familie eller student/ungdom oppfyller denne 15% prosent ordningen. Bruk rabattkode 15prosent. OBS - Ta med bevis/dokumentasjon på første kurskveld. På forhånd takk.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.